Hoppa till innehÄll
Hem / Nyheter / Hemsö 🧡 En Frisk Generation
nyheter

Hemsö 🧡 En Frisk Generation

Hemsö inleder samarbete med En frisk generation för att skapa rörelseglĂ€dje och gemenskap bland barn och deras familjer i Tensta! TvĂ„ gĂ„nger i veckan kommer En frisk generation att finnas pĂ„ plats i Pilparken för att erbjuda barn och förĂ€ldrar fysisk aktivitet, förĂ€ldrastöd, kunskap om mat och social gemenskap. 

För oss pÄ Hemsö Àr det viktigt att bidra till att frÀmja folkhÀlsa, inte minst bland barn. Genom samarbetet med En Frisk Generation fÄr fler barn i Tensta möjlighet att röra pÄ sig gratis. Vi hoppas Àven att detta kommer att leda till att fler engagerar sig i det rika föreningsliv som Tensta har att erbjuda.

Nils Styf, vd Hemsö

En Frisk Generation ser fram emot ett lÄngsiktigt samarbete med Hemsö.

Att Hemsö vÀljer att stödja oss betyder att vi kan nÄ Ànnu fler med vÄra insatser. Vi vet att det vi gör Àr viktigt och att det fÄr effekt. Det utbredda stillasittandet bland barnen Àr en global utmaning som vi alla mÄste ta pÄ allvar

Thomas Kanestad, generalsekreterare En Frisk Genereation

Aktiviteterna i Tensta drivs av unga gruppledare. De kommer sjÀlva frÄn omrÄdet och har ett starkt driv att bidra och skapa en förÀndring.

Jag vill att Tensta ska vara ett omrÄde fullt av skratt, liv och rörelse.

Esra 18 Ă„r, gruppledare

Alla barn, med eller utan vuxna, Àr vÀlkomna pÄ torsdagar kl. 16.30-17.30 och lördagar kl. 12-13. SjÀlvklart Àr det gratis och vi bjuder pÄ frukt efterÄt!

LÀs mer om samarbetet och En frisk generation hÀr