Hoppa till innehåll
Hem / Nyheter / Invigning av isbanan i Pilparken
nyheter

Invigning av isbanan i Pilparken

Förra årets succé ”Tensta on ice” är tillbaka i Pilparken i Tensta. I fredags, den 15 december, invigdes isbanan i Tensta tillsammans med massor med barn som ville prova på skridskoåkning. Besökarna bjöds på musik, skridskodisco och en makalös eldshow!

Talare på plats, som till och med klippte invigningsbandet på isen (!!!), var Rashid Mohammed, ordförande för nya stadsdelen Järva, Karin Wanngård finansborgarråd och Johan Einarsson, projektutvecklare på Hemsö.

Tack till Stockholms stad för fortsatt fint arbete!

Karin Wanngård finansborgarråd, Rashid Mohammed, ordförande för nya stadsdelen Järva och Johan Einarsson, projektutvecklare på Hemsö klipper bandet och inviger isbanan i Pilparken.

⛸️Isbanan har öppet dygnet runt, för den som har egna skridskor. Skridskor finns att låna i Tensta Träff och Erikslunds parklek under vissa tider. Under varje aktivitet kan du låna skridskor och hjälm. Alla aktiviteter är gratis!

🧡Vi ser mycket fram emot att många barn och ungdomar får möjlighet att prova på skridskoåkning under denna säsong som håller på fram till mars 2024.

Mer information om isbanan finns här >>

Många barn var på plats för att provåka den nyinvigda isbanan i Tensta.
En eldshow där flera personer iklädd vita klänningar håller i snören som brinner och vevar runt dessa i luften.
Besökarna bjöds på en sprakande och upplysande eldshow med gruppen Aurora.